Jurac Kucka'nın Türkiye yetkilisi menajeri Özkan Doğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Sözlerine Trabzonspor bünyesine kazandırdığı futbolcuları ifade ederek başlayan Özkan Doğan, "Olumlu ve olumsuz birçok eleştiri oldu. Muharrem Usta yönetiminde birçok transferde aktif rol üstlendim. Getirdiğim oyuncular; Olcay Şahan, A Milli Takım futbolcusu ve Beşiktaş'tan bonservis bedeli ödenmeden alındı. Burak Yılmaz, bana göre Türk futbol tarihin en önemli golcüsü. Kucka, Milan'ın yıldızı. Novak ve Hubocan kariyerleri ortada. Eleştirilerin planlı bir şekilde algı oluşturmak için yapıldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Doğan ismi son günlerde sık sık Galatasaray'la anılan Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Jurac Kucka'yla ilgili olarak ise, "Jurac Kucka'yı transfer ederken 1 ay Milona'da kaldım ve Muharrem Usta'yla savaş verdik. Kucka'nın Galatasaray'a gideceği yönündeki haberler asparagas. Trabzonspor'da bütün oyuncular mutlu. Trabzonspor'da çok sıcak bir aile ortamı var. Kucka için Galatasaray yazılıyor. Kucka, Trabzonspor'da çok mutlu. Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Kucka'nın menajeri Carli  ,Türkiye ortağıyım, Carli'ye de sorduğumda, 'Böyle bir şey yok' dedi. Tosic, şirketimizin oyuncusu Beşiktaş'ta çok mutlu. Beşiktaş çok büyük bir camia, burada mutlu olmayan sorunludur" açıklamasında bulundu.  


Kaynak:Ajansspor