Süper Lig'de , bu sezon beklentilerin altında kalan Galatasaray'da ara  transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Birçok isimle görüşmeleri sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da takıma katılacak isimlerin yanı sırasında  takımdan ayrılacak bazı oyuncular için de görüşmeler sürüyor.

Bu oyunculardan biri olan ve sergilediği performansıyla birçok Avrupa ekibinin  dikkatini çeken Marcao için İtalya'dan flaş bir iddia gündeme geldi

 Tuttomercato'nun haberine göre; Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman'ın satın almasından sonra dünyanın en zengin kulübü olan Premier Lig takımı Newcastle United, Galatasaray'dan Marcao'yu radarına aldı.

Ayrıca haberde İspanyol takımı Sevilla'da oynayan Diego Carlos'u transfer etmek isteyen Newcastle United'un bu transferin zora girmesinin ardından ibreyi farklı oyunculara çevirdiği ve bu oyunculardan birinin de Galatasaray'ın savunmacısı Marcao olduğu ifade edildi.

Listesinde birçok oyuncu olan İngiliz takımının Marcao için girşimlere başladığı bilgisi gelirken, Sarı-Kırmızılı takımın bu transfer için 15 milyon Euro istediği iddiası edildi.

Haberin ayrıntısında Newcastle United'ın, Galatasaraylı Marcao'nun yanı sıra Brighton'da oynayan Dan Burn'ü de transfer etmek istediğine vurgu yapıldı.

KAYNAK: FOTOMAÇ

.