Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, evinde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada sürpriz bir golcü de çıktı.Sarı-Kırmızılı ekibin Brezilyalı sağ beki Mariano, 60. dakikada sağ kanattan aldığı topla ceza yayına kadar ilerleyip, yaptığı plase vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Mariano, attığı bu golle ligdeki gol sayısını 2’ye çıkardı. 31 yaşındaki oyuncu, ligdeki diğer golünü Türk Telekom Stadyumu’ndaki Gençlerbirliği mücadelesinde atmıştı. Brezilyalı futbolcunun ligde 5 de asisti bulunuyor.

"SEZON FİNALİ OLDUĞUNU BİLİYORDUK"

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Mücadelede Sarı-Kırmızılı takımın ilk golünü atan Mariano mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Taraftarlarla bütünleştiklerini ifade eden Mariano, "Maçtan önce zaten bu maçın ne kadar önemli, bizim için belki de sezonun finali olduğunu biliyorduk. Çünkü geçen hafta istemediğimiz, beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık Gençlerbirliği karşısında. O yüzden bu hafta kendi taraftarımızın önünde galip gelmekten başka hiçbir şansımız yoktu. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bu maç bizim için anahtar bir maçtı. Öyle de başladık, öyle de oynadık. Gerçekten iyi performans gösteren, iyi mücadele eden Galatasaray vardı. Taraftarımıza da parantez açmak istiyorum. Çok çok teşekkür ediyorum hepsine. Taraftarımızla bütünleştik. Mükemmel bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.