Ancak; Galatasaray’ın transferinde olumlu sonuç alamadığı golcü futbolcu, profesyonel kariyerine Alman ekibi Köln’de devam edecek.

2023 tarihine kadar sözleşme imzalayan Fransız golcü için Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak dikkat çeken sözler söylemişti.

Sarı-kırmızılı yönetici, ”Son gün Modeste'yi bedavaya alıyorduk, Çin Kulübü'ne faks çektik, 'Alırsanız, sizi yakarız' dediler. 25 milyon euro ödeseydik nasıl karşınıza çıkacaktım?” diye konuşmuştu.

Fakat; Köln ile sözleşme imzalayan ve transferinden ötürü memnun olduğu gözlenen Modeste ile ilgili Sportif Direktör Armin Veh’in sözleri kafaları karıştırdı.

Köln’ün Sportif Direktörü Armin Veh, “Modeste ile temas halindeydik. Oyuncunun Çin kulübüyle olan sözleşme sorununun bir çözümünün olduğunu ve onu uygun şartlar karşılığında kadromuza katabileceğimizi görünce girişimlerimizi yaptık ve mutlu sona ulaştık” diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray taraftarları Modeste’nin Köln’e transfer olmasının ardından Abdurrahim Albayrak’ı ve yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu.

Modeste transferi hakkında ise, ”Köln’e ve çocuklarıma geri dönebildiğim için mutlu ve minnettarım” açıklamasını yaptı.


Kaynak:Ajansspor