Antalyaspor karşılaşmasının ardından kaptan Arda Turan, Omar Elabdellaoui'yi hastanede ziyaret etmiş ve takım arkadaşları olarak Noveçli futbolcu için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti.

Yaşanan bu gelişmelerle beraber Omar'ın yeniden futbola dönüp dönmeyeceği  henüz netlik kazanmazken, doktorların yapmış oldukları açıklamada sarı kırmızılı utbolcu için umut veren mesajları duyurmuş ve durumun iyiye gittiğini dile getirmişti..Bununla beraber Omar Elabdellaoui için sürpriz bir transfer haberi gündeme geldi. Futboluyla izleyenleri kendine hayran bırakan Norveçli savunmacıya talip çıktı..

REAL BETIS OMAR'I İSTİYOR

Fichajes.net'in konu ile ilgili okuyucularına aktardığı bilgilere göre La Liga temsilcisi Real Betis, Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna dahil etmek istiyor.

Konu ile ilgili yazılan haber şu şekilde;.

"Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana Real Betis takımının yöneticileri kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor..Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Olympiakos ile sözleşmesinin sona ermesiyle beraber sağ bek oyuncusu Omar, Real Betis'i en çok heyecanlandıran isimlerden bir tanesiydi..2019-20 sezonunda Rubi yönetimindeki Betis'in sağ bek pozisyonunda Antonio Barragan vardı ancak o, sezon sonunda Elche'nin yolunu tutmuştu. Betis yönetimi Barragan yerine Emerson'u kadroya dahil etmişti..

PELLEGRINI MEMNUN DEĞİL
Gelinen noktada Martín Montoya'nın da transferiyle beraber sağ bek pozisyonu güçlendi ancak bu Pellegrini tarafından yeterli bulunmadı.

SAĞLIK DURUMUNA GÖRE BELLİ OLACAK
Fakat Omar, yılbaşında sevdiklerini üzen bir kaza yaptı. Galatasaray'ın sağ bekinin gözlerinde yüksek derecede hasar meydana gelmiş olabilir. Aktarılan bilgilere göre ellerinde ve yüzünde ciddi problemler var..Şu an için Omar'ın kariyerine Türkiye'de mi, İspanya'da mı devam edeceği netlik kazanmış değil. Real Betis yönetimi Omar'ın sağlık durumunu yakından takip etmeye devam ediyor.
".