Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink, 5-1 galip geldikleri maçın ardından oyuncuların hırslı olmasından memnun olduğunu ve ilk 18'e girmek için bundan sonra oyuncular arasında daha çetin bir mücadele olacağını belirtti.

“Bu maçı kazanmamız şarttı. En iyi şekilde oynayıp güzel bir galibiyet aldık. Forma giyemeyen arkadaşlarımız şans buldu. Onların performansından da memnunum. Bu tip maçlarda motivasyon eksikliği olabilir fakat olmadı. Çok hırslı bir takım sahadaydı. Bugünkü performansları gördükten sonra ilk 18'e girmek için forma savaşı kızışacaktır.”

¨SERDAR VE SEMİH UYUMLUYDU¨

“Serdar Aziz uzun bir sakatlıktan döndü. Dönüş yolunda da çok mücadele etti. Bugün de çok iyi bir performans gösterdi. Semih ile uyumları da iyiydi. Maç içinde defansif olarak çok iş düşmese de bu anlarda en iyi şekilde beraber çözüm buldular. Semih de çok iyi bir stoper. Ayrıca elimizde Hakan Balta, Chedjou ve bugün oynayan Salih Dursun gibi isimler var...”

¨PODOLSKİ DURDURULAMAZ¨

“Lukas Podolski çok iyi bir performans gösterdi. Zaten çok kaliteli bir oyuncu. Ceza sahasında top aldığında durdurulamaz bir isim. Bugün de teknik olarak çok zor goller attı. Kendisinden memnunum. Maç temposunu kazanmak zor. Bu yüzden bu karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.