Galatasaray'da Sneijder gerginliği tüm hızıyla devam ederken, Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, De Telegraaf'a bomba açıklamalar yaptı. Albers, "Galatasaray, Sneijder'in sözleşmesinde yer alan 7.5 milyon Euro'luk bonservisi almak için onu zorla göndermeye çalışıyor. Ama kullandıkları yöntemler çok ilginç. Hollanda'da bir amatör futbolcu sarı kart gördüğünde 15 Euro ceza alıyor ve kulubü adına buna üzülüyor ama Wesley'den bir sarı kart için 300 bin Euro istiyorlar. Bunu tabii ki de kabullenmeyecek ama Galatasaray'ın olayı bu seviyeye düşürmesi çok üzücü. Avukatımız girişimleri başlattı. Kabullenmemiz imkansız. TFF'ye ve Fifpro'ya (Dünya Profesyonel Futbolcular Derneği) başvurduk" dedi.

SNEIJDER'İN PARASI SORUN OLMAZ
Sneijder'in tahrik edildiğini savunan Albers, "Sneijder asla kendisini bu şekilde kulüpten uzaklaştırılmasına izin vermeyecektir. Hele de taraftarın şu an kendisini el üstünde taşıdığı bir dönemde. Ancak kendi isterse kulüpten ayrılabilir. Sneijder'e ödenecek 5 milyon euro sorun olamaz çünkü Sabri ve Hamit'in de sözleşmelerini 4 milyon Euro karşılığında yenilediler" diye konuştu.

FLORYA'DA DEĞİL IBİZA'DA SEZONA HAZIRLANIYOR!
Yönetimle yaşadığı restleşme sonrasında yeni sezon hazırlıkları için İstanbul'a gelmeyen Wesley Sneijder tatilini sürdürüyor... Dün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Hollandalı yıldızın, Ibiza'daki evinde kondisyon çalıştığı görüldü. Yönetime haber göndererek 15 Temmuz'da İsviçre kampına katılacağını söyleyen Sneijder'in fotoğrafına Galatasaraylı taraftarlar destek mesajı yağdırdı. Taraftarların Dursun Özbek'e tepkisinin de artarak sürdüğü gözlendi...