Kısa bir süre menajeri tarafından Galatasaray’a önerilen Vincent Janssen bir kez daha gündeme geldi... yaklaşık 10 gün önce menajerinin sağlık raporlarıyla beraber Galatasaray’ın önüne getirdiği Vincent Janssen bu kez bizzat İngiliz kulübü tarafından resmi olarak teklif edildi. Kulübe gönderilen resmi belgede, Janssen’in bonservisinin bedelsiz verileceği bildirildi. 

Fatih Terim onay verdi

Vincent Janssen önerisine Fatih Terim'in de onay verdiği bildirildi. Fatih Terim, birinci ve ikinci alternatif dışında üçüncü isim olarak da Vincent Janssen'in transfer edilmesinin faydalı olacağını yönetime ilettiği kaydedildi.

Tetteh'in gerçek menajerinden açıklama

Adı Galatasaray’la anılan Benjamin Tetteh için Alman menajer Sacha Empacher’in yaptığı açıklama, Ganalı oyuncunun menajeri Pavel Ziya’yı kızdırdı. Çek menajer Tetteh’in menajerlik haklarının kendi şirketi olan Global Sports Agency’ye ait olduğunu hatırlattı. 2016’dan beri Tetteh’in menajerinin kendisi olduğunu daha önce menajerliğini yapan Empacher’in açıklamalarının bir anlam ifade etmediğini söyledi. Tetteh için görüşmelerinin Semih Kaya’nın Galatasaray’a dönüşü sürecinde olduğunu kabul etti.



Kaynak:Fotospor