G.Saray'ın Karabük'e tazminat ödeyip getirdiği Tudor'un kredisi 7 haftada bitti. Hırvat hocanın tek çıkış yolu derbi!
Galatasaray'da büyük ümitlerle Riekerink'in yerine göreve gelen İgor Tudor, 23 Nisan'daki F.Bahçe derbisine bıçak sırtında çıkacak. Beşiktaş ve Trabzon'a mağlup olduktan sonra Başakşehir karşısında da yaşanan 4 gollü hezimet, Hırvat teknik adamın da sarı kırmızılı takımdaki geleceğini zora soktu. Başakşehir maçındaki 11 tercihi ve oynanan futbol, taraftarın da Tudor'u bakışını değiştirdi.

KOVULURSA TAZMİNATI 400 BİN EURO
İgor Tudor'un Avrupa bileti için büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisini kazanamaması halinde gönderilebileceği Galatasaray kulislerinde konuşulurken, Mehmet Özbek'in de yeni hoca arayışlarına girdiği öğrenildi. Tudor için Karabükspor'a 150 bin Euro tazminat ödeyen G.Saray, Hırvat hocayı yollamak isterse gelecek sezon alacağı 1 milyon Euro'nun 400 bin Euro'sunu tazminat olarak ödemek zorunda...

KARABÜK SENDROMU
Tudor Karabükspor'un başında ligde 9 deplasmana çıktı ve 1 galibiyet-1 beraberlik- 7 yenilgi gördü. Hırvat hocanın kaderi Galatasaray'la da değişmedi. Sarıkırmızılılar Tudor yönetiminde çıktığı 4 deplasmanın 2'sinden mağlubiyetle ayrılırken 1 galibiyet-1 beraberlik elde etti.
Kaynak:Sabah