YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Galatasaray'ın her koşulda sahip çıktığı, "Cimbom bom'un çocuğu" unvanını verdiği Emre Akbaba sözleşme uzatma görüşmeleri sırasında yönetimi, hayal kırıklığına uğrattı.

EMRE'DEN ŞOK YANIT

Galatasaray'dan yıllık 1 milyon 750 bin Euro kazanan Emre Akbaba, 2018'de kontrat yaptığı zaman Euro kuru 6,8'di. Yönetim Emre'ye yeni sözleşmesini yine o dönemin kuru baz alınarak 1 milyon Euro üzerinden teklif etti. Ancak tecrübeli futbolcu güncel kurdan 1.5 milyon Euro istediğini bildirdi. Ancak Galatasaray 1 milyon Euro'luk tekliften yukarı çıkmak istemiyor.

TERİM İSTEDİĞİ KATKIYI ALAMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Emre Akbaba'yı sol açıkta da merkezde de santrfor arkasında da deniyor ancak; Emre'den beklediği katkıyı hiçbir bölgede alamadı. Bu sezon gol atamayan ve sadece bir asist üreten 28 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor maçında süre almadı.

BONSERVİSİ İÇİN 4 MİLYON EURO ÖDENDİ

Galatasaray, Emre Akbaba için Alanyaspor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Emre Akbaba, Fenerbahçe yerine Galatasaray'a imza atmasıyla birlikte sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü kazanmıştı.

Kaynak: (Ajansspor)