Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe gibi yıldızlarla dolu bir takıma karşı aldıkları 1-0'lık mağlubiyeti hak etmediklerini savunan İlhan Cavcav, "Bir hatamız gol yememize neden oldu" dedi.

Şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu hatırlatan Cavcav, "Buradan puan alırız diye ümit ediyorduk, ama maalesef olmadı" diye konuştu.

Ardından Fenerbahçe'nin futbolunu eleştiren Gençlerbirliği Başkanı, "Fenerbahçe gibi şampiyonluğa oynayan bir ekip için son sıradalarda bir takıma karşı oynadığı bu futbolu bir spor adamı olarak tasvip etmek mümkün değil. Ama Fenerbahçeli idareciler bu işi çok iyi bilen insanlardır, onlar sanırım ki bu işi düzeltir" ifadelerini kullandı.

Bu sezon daha şimdiden 3. teknik adam ile anlaşan İlhan Cavcav, bu konudaki eleştirelere de çarpıcı yanıtlar verdi. 38 senedir futbolun içinde olduğunu ve birkaç istisna haricinde Türkiye'deki tüm teknik adamları cebinden çıkaracağını iddia eden Gençlerbirliği Başkanı, gerekirse daha fazla hoca da değiştireceğini bunun da herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

Geçen sezon Eskişehirspor maçına altyapı hocası ile çıktıklarını ve kendisinin tribünden telefonla taktik verdiğini maçı da kazandıklarını hatırlatan İlhan Cavcav, TFF'ye "Futbolu bırakıp teknik adam olmak isteyenleri yurtdışına eğitime yollasınlar" çağrısında bulundu.

Ajansspor