Süper Lig'de sahsında  Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Göztepe'nin teknik direktörü Nestor El Maestro, maçın ardından açıklamada bulundu.

Futbolcularını eleştirecek bir durumda olmadığını ifade eden El Maestro, "Zorlu bir periyottan geçiyoruz. Her oyuncumuza şans verdik, her ihtimali denedik ama sonuç alamadık. Önceki maçlarda olduğu gibi analizi zor olan goller yedik. Mağlubiyete sebep olacak bazı durumlar yaşadık. Önümüzde 30 puanlık maçlar var. Bugünü ve geçmişi bir kenarda bırakıp gelecek maçlar için savaşacağız." dedi.

El Maestro, istifa sorsuna karşılık, "Geldiğim yerde ve ülkelerde bu durum bu şekilde olmaz. Hocalar takımlarını yüzüstü bırakmaz. Savaşmaktan kaçmazlar ve sonuna kadar devam ederler. Kulübün tasarrufunun ne olacağını bilemem. Kulüp benden bunu beklerse tabii ki bu da olabilir ama benim görüşüm bu şekildedir." cevabını verdi.

Kalesinde gördükleri üçüncü gol öncesinde oyunun durması için oyuncullarına topu dışarı atmaları yönünde seslendiğini faakt kendisini duyuramadığını ifade eden El Maestro, İtalyan oyuncu Franco Di Santo'yu sakatlığından ötürü  ikinci devrede oynatmadıklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: NTV SPOR