Göztepe kulübünden yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüz, Türkiye’de İnşaat ve enerji sektörünün öncü firmalarından Türkerler Holding ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Anlaşma, Türkerler Holding’in Halkapınar’daki Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısında Başkanımız Mehmet Sepil ve Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker tarafından imzalandı. Anlaşmaya göre, Futbol A Takımımız sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde “Türkerler”, şortta ise “Mahall Bomonti İzmir” logoları ile sahaya çıkacak.

Törene, Efsane takımımızın oyuncuları, Türkerler Holding yöneticileri, yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve futbolcularımız katıldı. 

Türkerler Holding yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Türkiye’ye Avrupa’dan ilk sportif başarıları getiren Göztepe Spor Kulübümüzle bir kez daha işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İzmir’in, iş dünyasıyla, yatırımlarıyla, sanatıyla, sporuyla daha da yükselmesi gerektiğini düşünen bir iş insanı olarak, 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da İzmir’in gururu Göztepe’mize destek olmak bizlere onur veriyor” dedi.

Türker, “Kuşkusuz bu yeni stad ve yeni heyecan değerli oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok iyi bir motivasyon olacak, İzmir’e de çok yakışacak. İzmir’e bu değeri kazandıran herkese buradan kendi adıma teşekkür etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Mehmet Sepil ise “İzmir’imizi Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Kentimizin gelişmesi, istihdam ve değer yaratması açısından çok önemli katkı sağladığına inandığım, “Mahall Bomonti İzmir” projesine imza atan, ülkemizin en kıymetli holdinglerinden Türkerler Holding ile bir kez daha  çok değerli bir sponsorluk  anlaşmasına imza attık. Ülkemizin her alanda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, İzmir’imize değer katacak bu birlikteliğin oluşmasında büyük katkı sağlayan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum, işbirliğinin her iki kurum açısından da hayırlı olmasını diliyorum." dedi.