Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan kavganın detaylarını aktaran Emrullah Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

Elimde Arda Turan'la ilgili bir belge var, Arda Turan'ın belinde bir kabarıklık varmış. Arda Turan hastaneye Berkay Şahin'in ziyaretine gittiğ haberi var, olay yerine Murat Dalkılıç da geliyor. Görgü tanıklarına göre Arda Turan'ın tartışma sırasında elindeki silah ateş alıyor ve zeminden sekerek fotokopi makinesine isabet ediyor. Bu konuda bir tutanak var.

Arda Turan bunun üzerine arkadaşları tarafından yaka paça alıp götürüyorlar. Kamuya ait bir yerde ateş edilmesi suçtur, bu sebeple kamu davası açılmış durumda.

Arda Turan bu olaydan dolayı faili firar durumundadır, polisler Arda Turan'ı karakola davet etmiş durumda. Gelip ifadesini vermesi bekleniyor.

Tutanaklarda Arda Turan'ın ''Ben böyle bir şey yaptıysam beni vur'' gibi bir şey söylediği yazmıyor yani böyle bir şey yok.

Henüz Berkay Şahin'in ifadesi alınmış değil, daha henüz Arda Turan da ifade vermiş değil. Bu ifadeler verildikten sonra, konu netleşecektir.

Bence bu saatten sonra uzlaşma olamaz, Berkay Şahin şikayetçi olmasa bile kamu davası açılacaktır. Arda Turan hastanede ateş ederek oradaki herkesin hayatını tehlikeye atmıştır bundan dolayı yargılanacaktır.

Arda Turan, polise gelip ifade verecektir, sonra tutuksuz yargılanacaktır. Onun sonrasında para cezası verilecektir.


Kaynak:Ajansspor