Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan başarılı teknik adam Bülent Uygun önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Asker Bülent lakabının anısını anlatan Uygun ‘’Milletimiz zor zamanlardan geçiyor. Fenerbahçe dönemimde bir şehidimizin ailesi için asker selamı vermiştim sonrasında da gol kralı olmuştum. İyi ki asker selamı vermişim. Allah tüm askerlerimizin ayağına taş değdirmesin.’’ açıklamasında bulundu.

Kayserispor ile ilgili düşüncelerini aktaran deneyimli teknik adam ‘’Bir camia bizi çağırdığı zaman bu davete karşılık veririz. Kayserispor zor dönemlerden geçiyor. Ama inşallah Kayserispor'da da bu zorlu süreci futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte atlatacağız. Bunun için buradayım! Şehirde şu an için çok iyi bir hava var. Camia olarak kenetlenmiş durumdayız. Futbolcularımın gözünde geri dönüş hırsını görüyorum. Milli takım arasına kadar gayretle çalışıp puanlar alacağımızı düşünüyorum. Kayserispor'u süper ligde tutarak herkesin imkansız olarak gördüğü şeyi gerçekleştireceğiz. Futbolcularım da bu başarının kahramanı olacaklar!’’ açıklamasında bulundu.

Altyapı ve geçmiş jenerasyon ile ilgili konuşan Bülent Uygun ''Bizim jenerasyonda yetenekli futbolcular yetişiyordu. Ama şimdilerde alt yapıda yeterli eğitim verilmiyor ve binlerce gencimiz futbolcu olamıyor. Türk milleti yeteneklidir, cesurdur. Gençlerimize doğru eğitimi verdiğimiz zaman karşılığını alacağımıza eminim! Bakın spor dışındaki çoğu şeyde başarılı olmaya başladık. Piyasaya çıkan antrenörlerimize sahip çıkmalıyız, destek vermeliyiz. Bunları yapabilmeliyiz ki antrenörlerimiz de kendi arasında rekabet ortamı oluşsun.'' açıklamasında bulundu.