Ntvspor’daki Spor Servisi programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’de yaşandığı iddia edilen Aziz Yıldırım-Terraneo gerilimi hakkında konuştu.
İtalyan Sportif Direktör’ün görevinden ayrılıp Ali Yıldırım’ın Samandıra’nın başına geçeceği haberleri üzerine, Demirkol ilginç bir iddiada bulundu. Terraneo’nun gitmesi halinde Pereira’nın da ayrılacağını söyleyen Mehmet Demirkol, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’ye dönebileceğini söyledi.
“PERERIRA GİDER. KONYA ÜZÜLÜR”
İşte Mehmet Demirkol’un o sözleri;
“Bugün bununla ilgili çok fazla haber var. Dün bir yalanlama geçildi ama Terraneo’yla ilgili haber yalanlanmadı. Bugünkü haberlere de bakınca ya yollar ayrılacak ya da tamamen yetkisizleştirilecek gibi gözüküyor. Terraneo’nun bir yetkisi var. Bunlar daraltılmış gibi gözüküyor.
Çok iyi transfer yapıldı. Hep ‘Terraneo yaptı’ dendi. Belli bir gücü de oluştu. Memnun değilse yollayabilir Aziz Yıldırım. ‘Ben futbolu Terraneo’ya bıraktım be kenara çekildim’ diyen de Aziz Yıldırım’dı. Dolayısıyla bu transferlerden dolayı neden rahatsız olsun? Ali Yıldırım gelirse de sadece giden Terraneo olmaz. Pereira da gider. Bu da Konya’yı üzer.”