Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Bugün oynanacak dev derbi öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın efsane isimleri Ali Şen ile Faruk Süren, derbi tahminlerini açıkladılar.  Ali Şen, Fenerbahçe'nin kazanacağını dile getirirken, Faruk Süren ise, Galatasaray'ın kazanamaması halinde mücadelenin berabere biteceğini ifade etti.

Türkiye nefesini tuttu... Gözler Kadıköy'de oynanacak dev derbiye çevrildi...

Sarı Lacivertli takımın efsane başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'nin her zamanki gibi Galatasaray derbisinde avantajlı taraf olduğunu belirtti.

"FENERBAHÇE KAZANMAK ZORUNDA"

Fenerbahçe'nin efsane başkanı derbiyi şu şekilde yorumladı; "Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa mutlaka kazanmak zorunda. Galatasaray'a karşı uzun yıllardır süren bir psikolojik üstünlük var. Kadro olarak da Fenerbahçe çok güçlü. Fatih Terim büyük bir spor adamı ama yıllardır Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemiyor. Bu sene de öyle olacak Fenerbahçe kazanacak" 

"GALATASARAY KAZANMAK İÇİN GİDER"

Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren ise "İlk defa uzun yıllar sonra Galatasaray, Fenerbahçe'ye oranla daha şanslı. Elbette Fatih hocanın nasıl bir kadro çıkartacağını bilmiyorum ama Galatasaray her zaman Kadıköy'e kazanmak için gider. Bu sezon da öyle olacak. Ben Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye oranla yüzde 51 daha şanslı olacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın Kadıköy'e 4 puan önde gitmesi de takımın daha rahat olmasını sağlayacak. İki takım da kaybetmek istemeyecek. Eğer Galatasaray kazanamazsa da bu maç berabere biter" şeklinde konuştu.

Kaynak: Super Haber