Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor'da başarılı sezonlar geçiren ve Alanyaspor ile geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası finaline kadar yükselen deneyimli teknik direktör Erol Bulut kariyer adımlarını hızlı bir şekilde atmaya devam ediyor.

Malatya ve Alanya'da aldığı başarılı sonuçların ardından Sarı Lacivertli takımın başına getirilen ve Fenerbahçe ile sezona iyi bir giriş yapan Erol Bulut, özellikle Kadıköy'de ve derbi maçlarda aldığı başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Geçtiğimiz ay Bulut ile yollarını ayıran Sarı Lacivertli ekip şu açıklamayı yapmıştı; "Futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe'mizin çatısı altında verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz." 

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 25 Mart tarihinde ayrıldığı açıklanan Erol Bulut'un sözleşmesi henüz feshedilmedi.

Gaziantep karşılaşması öncesi TFF kayıtlarında Bulut'un ismi halen daha Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu olarak gözüküyor.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran genç çalıştırıcı kariyerinde farklı bir sayfa açmak üzere.

Sarı Lacivertli kulüp ile yollarını ayıran tecrübeli çalıştırıcı Erol Bulut konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Futbolculuğu döneminde Yunanistan'da başta Olympiakos olmak üzere Panionios, Olympiakos Volou ve OFI gibi kulüplerde forma giyen Bulut için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK'nın Erol Bulut'u yeni sezon için teknik direktör adayları arasına aldığı öne sürüldü.

Yunanistan basınında yer alan haberde;  AEK'nın 3 teknik direktör için takibe geçtiği ifade edilirken, bu isimler arasında 46 yaşındaki Bulut'un da olduğu belirtildi.

AEK, Erol Bulut'u tercih ederse genç çalıştırıcı yıllarca top koşturduğu Yunanistan'a bu kez teknik direktör olarak dönecek.

Kaynak: Fotomaç