Portekizli yıldız f utbolcu Cristiano Ronaldo'nun Juventus'taki geleceği Avrupa futbol camiasında en çok konuşulan konuların başında geliyor. Portekizli dünya yıldızının İtalyan devinden ayrılacağı iddialarının bir türlü bitmek bilmiyor.

İtalyan ekibinde sezon başı göreve gelen 41 yaşındaki Andrea Pirlo'nun oynatmak istediği sistemle bir türlü uyum sağlayamadığı görülen yıldız oyuncu Ronaldo'nun transferiyle ilgili bomba bir haber geldi..

Real Madrid'den ayrılması gündemdeyken de Ronaldo'nun eski takımı Manchester United'a gideceği iddia edilmiş ancak Portekizli yıldız İtalya'yı da sallamak için Juventus'a gitmiş ve şampiyonluklarına ve gollerine Çizme ekibinde devam etmişti.

İtalya ve İngiliz basınında çıkan haberlerde Pirlo'nun oynatmak istediği takım oyununda topu sürekli kendine isteyen yıldız oyuncu Ronaldo'nun yerinin olmadığı ifade edilmişti..

Ayrıca corona virüsü nedeniyle ekonomik anlamda kötü günler geçiren İtalyan ekibi Juventus'un Ronaldo'nun maaşından kurtulmak istediği iddia edilmişti..

YILIN TAKASI

Ronaldo-Juventus cephesinde bunlar yaşanırken Portekizli yıldızın eski takımı Manchester United'da da yıldız oyuncu Paul Pogba sıkıntısı yaşanıyor.

2016 yazında Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığı transfer olan Fransız futbolcu beklenen performansı bir türlü gösterememiş ve eleştirilerin odağı olmuştu.

27 yaşındaki yıldız orta saha Pogba'nın menajeri Mino Raiola, geçtiğimiz günlerde oyuncusunun Manchester United'daki günlerinin sona erdiğini ve takımdan ayrılmasının büyük ihtimal olduğunu duyurmuştu.

İngiliz basınında çıkan haberde Juventus'un Manchester United ile Ronaldo-Pogba takasını görüşeceği ifade edildi..

Şampiyonlar Ligi'nde grupan çıkamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan Premier Lig ekibi Manchester United'ın eski yıldızı Ronaldo'yu kariyerinin son yıllarında yeniden takıma kazandırarak camiaya yeniden hava katmak hedefinde olduğu yazıldı.

Kaynak: Fotomaç