Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs karantinasını hiçe sayan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'dan koronavirüsü paylaşı geldi. Kovid-19 virüsü salgını tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor.

Dünya genelinde vaka sayısı 3 milyona yaklaşmış durumda, hayatını kaybedenler ise 185 binin üzerinde...

Dünya Sağlık Örgütü ve devletlerin tüm yetkilileri halka "Evde kal" çağrılarında bulunmaya devam ediyor. Bu çağrılara dünya üzerinde en çok takip edilen sporcu olan Ronaldo da katıldı.

35 yaşındaki yıldız futbolcu son olarak Portekiz ekibi CD Nacional'ın maçlarının oynadığı Madeira Stadyumu'nda antrenman yaparak karantinayı hiçe saymış ve büyük tepki toplamıştı.

Portekizli yetkililer, herkesi evde kalmaya davet ettikleri dönemde Ronaldo'nun ayrıcalıklı olmadığını belirtti.

Cristiano Ronaldo sosyal medya hesabı Instagram'dan Portekiz ve İtalya bayraklı maskeli iki fotoğrafını paylaşarak, herkesin maske takması gerektiğine vurgu yaptı.

Ronaldo mesajında  şu ifadelere yer verdi; "Dünyamız için bu çok zor anlarda birbirimizi desteklemeliyiz. Hepimiz yardım etmek için elimizden geleni yapalım" 

Ronaldo paylaşımına #maskeninötesinde ve #Aslapesetme hashtaglerini de ekledi. 1 gün önce karantinayı hiçe sayan Serie A ekiplerinden Juventus'un Portekizli futbolcusu bu paylaşımı ile alay konusu oldu.

Cristiano Ronaldo, Koronavirüsü salgının İtalya'da ortaya çıkmaya başladığı ilk günlerin ardından hemen Portekiz'e dönerek ailesiyle birlikte kendisini karantinaya almıştı.

Ancak sevgilisi Georgina Rodriguez ve bebekleri ile yürüyüş yaparken görüntülenen Ronaldo, karantinayı hiçe sayarak büyük tepki çekti.

Fotoğraflarda Ronaldo ve Rodriguez'in maskesiz olması, ayrıca çocuklarına da maske takmaması dikkat çekmişti.

Öte yandan 35 yaşındaki Portekizli yıldız daha sonra ise başka bir adada haftalık 3.500 Pound değerinde bir villa kiralamıştı.

Kaynak: Super Haber