Takipçilerine transfer gelişmeleri için Periscope yayını yapan Levent Ümit Erol, gündeme dair transfer haberlerine cevap verdi.

Fenerbahçe bölümü;

1- Omar Abdulrahman ile ilgili bir bilgim yok. Haberi kim yaptıysa bizede adam gibi teşekkür etmek yakışır.
2- Aatıf-Eto'o takas olmayacak. Antalyaspor vermez, Fenerbahçe istemez.
3- Elia, Fenerbahçe'ye gelmeyecek! Haberinide yaptık.
4- Ben Mehmet Ekici'nin ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini iddia ediyorum. Mehmet Ekici (ara transfer döneminden sonra) Fenerbahçe'ye gelirse, kadroda ki orta saha oyuncularından daha ön plana çıkar. 
5- Anderson hakkında'da bir bilgim yok.
6- Fenerbahçe'de Juan Mata süprizi olamaz!
7- Kaan Ayhan, sezon sonu Fenerbahçe'de olacak. 1,250.00 euro serbest kalır maddesi var. Fenerbahçe sezon sonu parasını ödeyip kadrosuna katacak.
8- Hakim Ziyech haberimin arkasında durdum adam gibi!

Beşiktaş Bölümü;

1- Demba Ba hafta sonu yada Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek. Ama birinci aday Jackson Martinez
2- Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a transfer olurken maddesinde, "Mehmet Ekici Beşiktaş'tan başka takıma giderse 2 milyon euro verir" iddiaları çıktı. Böyle bir şey yok, yalan.

4 Büyükler Dışında;

1- Adebayor, Akhisar Belediyespor'a imza atacak.
2- Gaziantepspor'da İbrahim Üzülmez'in ayrılacağını ve Bülen Utgun'un geleceğini ilk biz yazdık. Habercilik adına sitemizi tebrik ediyorum. Geleni de, gidenide bu ülke'de duyuran ilk bizim sitemiz oldu.

Gündem;

1- FETÖ futbol soruşturması haberini, 15 Temmuz darbe günü olmadan açıkladım. Açıkladığım tarih 7 nisan 2016.
2- Şampiyonluk favorisi bana göre el değiştirir.
3- 20 yıl önce Video Hakem olsaydı, Fenerbahçe ve Beşiktaş açık ara önde olur.

Kişisel;

1- Ben şuan bu tarz bu programlar yapan FB TV'de, yayına çıkmam. Fenerbahçeliler hafta sonlari, başka spor kanallarını izliyor ve sinirleniyor!  Fenerbahçeli spor severleri,  FB TV kendi kanalına çekecek programlar yapmalı. Burada Levent olmaz, Ahmet olur, başkası olur, ama o Fenerbahçe üzerinden prim yapan programlar karsısına aynı saatte canlı yayın programlar yapılmalı. Sayın İhsan Topaloğlu bunu yapmadığı sürece o ekranlar şov yapmaya devam eder ve Fenerbahçe seyircisini sinir eder. Bence bu anlamda FB TV kendini yenilemeli.