Pascal Nouma, Nice'de meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınladı, "Geçenlerde Sosa'ya 'Bu bir kader' demiştim." dedi.
Her defasında Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen ve "Burası benim ikinci vatanım" dediği Nouma'ya Fransa'da meydana gelen terör saldırısı sonrası Türk vatandaşlar geçmiş olsun dileklerini iletti.
Pascal Nouma bu mesajlara sosyal medyadan şu sözlerle yanıt verdi;
"SOSA'YA BU BİR KADER DEMİŞTİM"
"Geçmis olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Çocuklarım ve ailem yaz tatili için şu an Türkiye'deler. Maalesef terör her yeri sardı. Ailem Nice'de yaşıyor ve burada olmasalardı belki dün gece onlarla orada olacaktı. Geçenlerde Sosa'ya 'Bu bir kader' demiştim. Evet bu bir kader. Masum çocukları, insanları öldüren zihniyeti kabul etmek mümkün değil, can almak hiçbir dinde yok. Hayatını kaybeden masum insanları saygıyla anıyorum. Tanrı hepimizi korusun."
SOSA OLAYINDA NELER YAŞANMIŞTI?
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Jose Sosa, yaşanan terör saldırılarını gerekçe göstererek Türkiye'den ayrılmak istediğini bildirmiş, Nouma ise "Kararına saygı duyuyorum ama bu bizim kaderimiz." demişti.