İste O Açıklamalar

2012’de Kadıköy’deki Galatasaray derbisini bir anlatır mısın? Biber gazları sıkıldı, bir çok şey yaşandı.

ÇOK ŞEYLER YAŞADIK
- O sürece gelene kadar Denizli’de son maçta şampiyonluk kaçtı. Yüz yılda bir olur dedik, çok üzüldük, ondan sonra Trabzon maçı yaşandı. Denizli maçı olacak bir şeymiş, daha kötüsü o maçta oldu. 40 tane şuttan 1 gol ama adamlar bir şuttan 1 gol çıkardı.

Olmadı. Maçtan sonra yaşanan şeyleri de katarsanız daha kötüsünü yaşadık. Bundan daha kötüsü olmaz denilirken en kötüsü oldu. Kendi sahamızda Galatasaray ile finale çıktık ve şampiyonluğu verdik. Çok zor şartlarda oraya geldik. Bir sürü maddi sıkıntı yaşadık. Her gün yeni bir şeyle uyandık. Sahadan daha çok, o tarafa kayıyordu kulağımız. Herkes çok istedi, ben de çok istedim. Ama sonuçta şampiyonluğu kazanamadık.

İSTEMİŞTİK, ÇOK ÜZÜLDÜK
Aykut Kocaman, “Bize o maçı kazandırmayacaklardı” dedi. Sen de öyle bir şey hissettin mi?

- Bu dışarıdan daha net görülür. Bu konuda haklılık olabilir. Hakem Dia’yı çok basit şekilde attı. Bu kadar önemli bir maçta bir tarafı etksik bırakması için çok önemli bir şey olmalı. Topa vurdu diye bir takım 10 kişi bırakılmaz. Türkiye’nin en büyük iki kulübü şampiyonluk için oynuyor. Maçtan sonra yaşananlar da bizi çok üzdü. Benim yaşamımdaki en üzücü anlardan biriydi. Çok istemiştik çünkü. 

Kralspor