Nam-ı diğer ''rüzgarın oğlu'' Sertan Eser, 107.2 radyospor'da Levent Ümit Erol'un hazırlayıp, Okan Topaloğlu'nun sunduğu Doğru Tektir programına konuk oluyor.Levent Ümit Erol'un hazırlayıp, Okan Topaloğlu'nun sunduğu Doğru Tektir bu hafta da gündem belirleyecek konuları ele alıyor!

Her Cumartesi ve Pazar günleri sabah 09:00-11:00 saatleri arasında dinleyicileri ile buluşan Levent Ümit Erol ve Okan Topaloğlu , yine spor dünyasını yakından ilgilendiren konuları masaya yatıracak!

107.2 frekanslarından dinleyicileri ile buluşan Doğru Tektir yine dopdolu!

Sertan Eser Kimdir?

Sertan Eser (d. 18 Mart 1974, Nürnberg), Almanya'da yetişmiş Türk eski futbolcu. Beşiktaş'da oynadığı dönemden ötürü hafizalarda kalmıştır. 2010-11 sezonunun devre arasında faal futbolu bırakmıştır.

KULÜP TAKIM KARİYERİ

Almanya'nin Nürnberg kentinde doğmuş ve 1984'de kadar yaşamiş olan Eser 1991 yılında 3. Lig ekiplerinden Antalya Köy Hizmetleri Spor'da başladı. Burada bir sezon genç yaşına rağmen oldukça başarılı performans gösterdikten sonra memleketinin futbol takımı olan Konyaspor ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzaladı ve Konyaspor'daki ilk sezonundan itibaren gösterdiği futbolla büyük takımların dikkatini çekmeye başladı. Neticesinde Beşiktaş'nın teknik direktörü Christoph Daum Konyaspor'un birkaç 1. Lig maçını izlemesinin ardından Sertan'ı çok beğenerek Almanya Millî Futbol Takımı'nın ünlü oyuncusu Pierre Littbarski'ye benzetti ve Sertan'ı ısrarla kendi takımında görmek istediğini belirtti. Bunun üzerine Serten Eser o dönem alışık olunmayan yüksek bir transfer ücretiyle Beşiktaş transfer oldu. Beşiktaş'da düzenli oynama fırsatı bulsa da beklenenin altında kaldı ve üç sezon Beşiktaş'da oynadıktan sonra birer sezonda kiralık olarakdan Adanaspor, Yozgatspor ve İstanbulspor oynadı. Ardından bu kiralık oynadığı dönemler arasinda Beşiktaş'a kısa süreler için geri dönsede takımda yer bulamadı ve neticesinde 2001 yılında Beşiktaş'la sözleşmesini karşılıklı fesh edip Malatyaspor'a transfer oldu. Daha sonralar Bursaspor, Diyarbakırspor, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşaspor oynadı. Son olarak 2009/2010 sezonunun ilk haftlarında transfer olduğu Sakaryaspor'da oynadı. 2010-11 sezonunun devre arasında futbola veda ettiği açıklayarak Skaryaspor'dan ayrıldı.