UPSHAW&ELDRIGE İLK ÇEYREĞE DAMGA VURDU

Ardından Eldridge ve Upshaw ikilisiyle 6-0'lık seri yakalayan Büyükçekmece, Saffold'un da bsketiyle farkı çift hanelere çıkardı. 1,46 kala durum 21-8'e geldi. Williams'ın süre biterken bulduğu üç sayılık isabet, periyodun skorunu ilan etti: 21-12.

İkinçi çeyreğe takımlar çember döverek başladı. İlk basket 8,53 kala Fenerbahçe'den geldi. Karşılıklı basketlerle geçilen bu bölümde; 7,40 kala Cengizhan'ın basketi farkı yeniden çift hanelere çıkardı: 26-16.

İLK YARI ÇEKMECE ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONUÇLANDI

1,5 dakika yakın iki takım da skor bulmakta güçlük çekti. 6,21 kala Westermann'ın dışarıdan basketi 26-19'a getirse de Mert'in basketi farkı tekrar 10'a çıkardı: 29-19.Periyot sonuna kadar skordaki avantajını kullanan Büyükçekmece, devreyi 40-32 önde tamamladı.

İkinci yarıya Fenerbahçe Beko iyi başladı... Melih Mahmutoğlu ve Kalinic ile skor bulan sarı-lacivertlilerde Kostas Sloukas önce Ahmet'i içeride iyi kullandı ardından skor da bulması farkı tek topa indirdi: 49-47. Westermann'ın 3'lüğü ile maçta ilk kez öne geçmeyi başardı sarı-lavcivertliler... Bir daha da skorda üstünlüğü rakibine bırakmayan konuk ekip, karar periyoduna 61-55'lik üstünlükle girdi.

MALCOLM THOMAS İLK MAÇINDA 8 SAYI ATTI

Yeni transfer Thomas ve kaptan Melih Mahmutoğlu'nun basketleriyle farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 92-68 kazandı. Böylece galibiyet sayısını 11'e çıkaran sarı-lacivertliler, iki maçlık deplasmanda kazanamama serisine son verdi.

23 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olan kaptan Melih Mahmutoğlu, galibiyette önemli rol oynarken Sloukas ve Westermann 17'şer sayı attı. Malcolm Thomas 8 sayıyla mücadele etti. Büyükçekmece'de ise, Andrews 19, Upshaw 17 sayı üretti.

Kaynak : Asistanaliz