Kayserispor teknik direktörü, salgın nedeniyle değişebilecek şartlara uyum sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Aybaba, takımının başında çıkacağı ilk maç olan Galatasaray karşılaşmasında alacakları sonuçla çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

Kayserispor, Süper Lig'in 9. haftasında 23 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray'la oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samet Aybaba, takımda bazı şeyleri değiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını vurgulayan Aybaba, "Sistemle ilgili ve bireysel olarak çalışıyoruz. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. İyi yaptığımız şeyler var, kötü yaptığımız şeyler var. İyi yaptıklarımızı geliştirmeye, kötü yaptıklarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Oyuncularımız da buna cevap vermeye başladı." diye konuştu. Samet Aybaba, camianın galibiyet beklediğinin farkında olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Böyle bir maçla başlamak daha iyi oldu. Bizim oyuncularımız daha iyi motive olacaktır. Önemli bir maç. Biz ilk maçla çıkışa geçmek istiyoruz. Hem skor olarak hem de oyun olarak. İyi geçecektir diye düşünüyorum. Çalışmalarımızı sahaya yansıtırsak, rakibin kim olduğu önemli değil. İşimizi iyi yaparsak keyifli bir sonuçla döneriz diye umut ediyoruz."

Artan pozitif vakalarla ilgili de konuşan Aybaba, "Dünyada futbol olağanüstü bir dönem yaşıyor. Kimde ne kadar pozitif vakanın çıktığıyla ilgilenmiyoruz. Teknik adamlar olarak biz her türlü duruma hazırlıklı olmalıyız. Örneğin biz sabah altyapı oyuncularımızla taktik çalışması yaptık. Yani onlarla da hazırlık yapıyoruz. Bizim işimiz bu. Bu ligi oynayacağız, koşullar neyse ona göre tedbir alacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal