İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Bundesliga takımı Bayern Münih'te kiralık olarak oynayan oyuncusu Coutinho'yu geri getirmek gibi bir amacı olmadığı öğrenildi.

Katalan ekibinin, iki yıllığına kiraladığı oyuncusu Philippe Coutinho için Bayern Münih ile yaptığı anlaşmanın süresini kısaltmak istediği öne sürülmüştü. Ancak konu hakkında konuşan kulüp sözcüsü, bu iddiaları yalanladı.

Premier Lig ekibi Liverpool'dan astronomik bir bedel karşılığında transfer edilen, ama Barcelona'da beklentileri karşılayamayıp Bayern'e kiralanan Coutinho'nun Alman ekibindeki performansı da tatmin edici olmadı.

Şu ana kadar forma giydiği 24 mücadelede 7 gol 8 asistlik bir performans gösteren Coutinho'dan daha fazlası bekleniyordu. Bu durum karşısında Bayern'in tam zamanlı bir anlaşmaya sıcak bakmadığı belirtilirken, Barcelona'nın da ocak ayı içinde Coutinho'yu geri almaya hazır olduğu söyleniyordu.

Goal.com'da yer alan habere göre Barcelona kulüp sözcüsü, "Daha önce anlaştığımız gibi, Coutinho en azından bu sezonun geri kalanını Bayern'de geçirecek. Bunun dışındaki her iddia gerçek dışıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.com