İspanya Copa del Rey'in Son 16 ilk maçında Barcelona ile Espanyol Camp Nou'da karşı karşıya geliyor.

Türkiye saati ile 21.30'da başlayacak mücadeleyi şu an için Türkiye'de canlı olarak yayınlayacak bir kanal yok.

Karşılaşma ile ilgili tüm detyalra ise maç öncesi, sırası ve sonrasında Sporx'ten anbean aktarılacak.

SPORUNDİBİ İLK KEZ DUYURMUŞTU

Hakkında bir çok transfer iddiaları ortaya atılmış Manchester United ile anlaştığı bile söylenmişti ancak Sporundibi.com olarak Arda Turan'ın Barcelona'ya gideceğini kurucumuz Levent Ümit Erol futbolseverlere duyurmuştu ve o Arda Turan bugün Barcelona forması ile sahaya çıkacak. Yıldız futbolcunun ilk 11'de olması bekleniyor.

İŞTE O HABERİMİZ - TIKLAYINIZ

BARÇA'DA TEK EKSİK VAR

Barcelona'da maç öncesi Milli yıldızımız Arda Turan ile Aleix Vidal ilk kez kadroya dahil edildi. Barça'da sakatlığı süren Sergi Roberto maç kadrosuna dahil edilmedi.

Espanyol'da ise teknik direktörü Constantin Galca, kadrosuna Victor Sanchez, Arbilla, Roberto Correa, Canas'ı sakatlıkları nedeniyle alamadı. Sakatlıktan dönen Ciani, Mamadou ise kadroda yer aldı.

BARCELONA, KUPADA ÇOK FORMDA

Barcelona, hafta sonu oynanan maçta Espanyol'u mağlup edemedi ve liderlik koltuğunu Atletico Madird'e kaptırdı. Katalan devi, Copa del Rey'de oynadığı son 11 maçın 10'unu ise kazandı.

Espanyol ise son 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu kupada Levante'yi 2-1 ve 3-2'lik skorla eleyerek Barcelona'nın rakibi oldu.

SON 8 EŞLEŞMEDE BARÇA

Barcelona, Espanyol'a karşı oynadığı son 10 derbinin 6'sını kazandı. Copa del Rey'de ise 1957'den bu yana 17 kez karşılaştılar. Barcelona, son 8 eşleşmede tur atlayan taraf oldu.

MUHTEMEL 11'LER

BARCELONA
Marc Andre Ter Stegen
Aleix Vidal
Gerard Pique
Javier Mascherano
Jordi Alba
Sergio Busquets
Arda Turan
Andres Iniesta
Neymar
Luis Suarez
Lionel Messi

ESPANYOL 
Pau Lopez
Javi Lopez
Alvaro Gonzalez
Enzo Roco
Ruben Duarte
Papakouli Diop
Joan Jordan
Hernan Perez
Marco Asensio
Victor Alvarez
Gerard Moreno