1996 ve 2000 yıllarında Serie A ekibi Inter forması giyen eski Şilili futbolcu Ivan Zamorano, bir süredir İspanya La Liga devi Barcelona ile adı anılan Lautaro Martinez'in takımda kalacağına inandığını dile getirdi.

MisionTUDN'e konuşan 53 yaşındaki eski futbolcu Zamorano, koronavirüs salgını nedenyile kulüplerin yaşadığı finansal sorunlara dikkat çekerken; Barcelona'nın Arjantinli oyuncuya gücünün yetmeyeceğini belirtti.

Martinez'in ayrılması durumunda Inter'in Ligue 1 ekiplerinden PSG forması giyen Edinson Cavani ile dolduracağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Zamorano şu açıklamalarda bulundu;

"Umarım Lautaro Inter'de kalır. Daha çok genç, 22 yaşında. Cavani ondan 11 yaş büyük ve farklı kulüplerde çok büyük tecrübeleri var; ancak Cavani'nin gelişinin Lautaro ile bir ilgisi yok."

"Barcelona'nın Lautaro Martinez'i transfer etmesine engel olacak ekonomik problemleri var. Bu yüzden bana göre hiç şüphe yok ki Laturao takımda kalacak." 

"Cavani ilk 11'dekiler için alternatif bir isim olabilir. Alexis Sanchez'in Manchester United'a döneceğine dair dedikodular var. Onun forvetteki boşluğu Cavani ile dolduruabilir."

"Lautaro, Inter'in geleceği. Barcelona onun 100 milyon euro'yu masaya koymalı; ki Inter de Lautaro için en az bu kadar bir ücret istiyor."

Kaynak: Goal.com