Lionel Messi'nin geçtiğimiz Celta Vigo maçında penaltıyı Suarez'e gol pası olarak kullanmasıyla ilgili gazetecinin sorduğu soruya, "Leo'nun neden penaltıyı bu şekilde kullandığını biliyorum. Ama bu konu hakkında konuşmayacağım. Siz istediğiniz gibi düşünüp yazabilirsiniz" şeklinde yanıt verdi.

Messi, Suarez, Neymar (MSN) ile Benzema, Bale, Cristiano (BBC) arasındaki ilişkinin kıyaslanmasıyla ilgili "Taraftarların BBC üçlüsünün MSN kadar iyi hücum edemediği ve onlar kadar iyi bir arkadaşlık ilişkisinin olmadığı" hakkında yorumlar olduğunu dile getiren gazeteciye ise, buna anlam veremediğini söyleyerek, "Ben Manchester'la Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımda, Ferdinand'la, Scholes'la ya da Giggs'le o kadar yakın değildim. Eğer sahada kazanamıyorsanız, öpücüklerin, sarılmaların ya da iyi ilişkilerin hiçbir anlamı yoktur. Bizler profeyoneliz." dedi.

Toplantıyı Terk Etti

Bir diğer gazetecinin, Ronaldo'ya deplasmanlarda neden fazla gol atamadığını sorması üzerine, "Bana İspanya'da oynadığımdan beri deplasmanda benim kadar gol atan bir futbolcu söyle. Sadece bir tane. İşte bu kadar. Bir tane bile söyleyemezsin" dedi ve sinirli bir şekilde basın toplantısını terketti.