İspanyol gazeteci, Arda'nın Barcelona'ya transferinin yarattığı etkiyle ilgili olarak, "Geçen sezon herkes Arda'nın neler yapabileceğini gördü, özellikle Atletico Madrid ve Barcelona arasındaki maçlarda müthiş performanslar gösterdi, Alves ve Pique'ye çok güzel çalımlar attı. Bu özel yeteneklerini, Barcelona forması altında da rahatlıkla gösterebileceğine eminim" şeklinde konuştu.

"ARDA ÇOK GOL ATTIRIR"

Arda'nın yeni takımındaki rolüyle ilgili ise, "Teknik direktör Luis Enrique, bu konuyla ilgili henüz konuşmadı ancak tahminlerimize göre, Arda, ortasahada oynayacak. Tabi ki ihtiyaç halinde kanatlarda da oynayabilir. Çünkü Arda'nın hem gol atabilme hem de asist yapabilme özelliği var, ileri üçlüde oynayan Messi, Neymar ve Suarez'e rahatlıkla gol attırabilir" ifadelerini kullandı.

"ARDA'NIN FORMA NUMARASI BELLİ DEĞİL"

Arda'nın forma numarasının henüz belli olmadığını dile getiren Fernando Polo, takımda şuan boşta olan numaraların 3, 6 ve 19 olduğunu, Barcelona için 3 ve 6'nın çok özel olduğunu ve şahsi fikrinin Arda'nın 6 numaralı formayı giymesinden yana olduğunu söyledi.

"LA PORTA, BAŞKAN OLURSA SIKINTI ÇIKARMAYACAK"

Polo, röportajı, Laporta'nın başkan olması halinde Arda'nın takımda bulunması konusunda sıkıntı çıkarmayacağını, çünkü Arda'nın transferinin Luis Enrique'nin ısrarcı tavrı neticesinde sonlandırıldığını, yeni gelecek başkan kim olursa olsun teknik direktörün bu kararına saygı duyulacağına inandığını belirterek noktaladı. 


*ntv spor