Barcelona'nın yıldız oyuncularından Arda Turan, takım arkadaşı Lionel Messi'nin 'Allah'ın bir mucizesi' olduğuna inanıyor.

Katalan ekibinin transfer yasağının sona ermesiyle önce Kral Kupası'ndaki Espanyol maçında, sonra da ligdeki Granada maçında forma giyen Arda, ilk asistini Messi'ye yaptı.

Sabah'a çarpıcı bir mülakat veren Arda, Arjantinli yıldızı yere göğe sığdıramazken "Top ayağıma gelirken 3 pas alternatifini görüyorum Barcelona'da. Burada herkes öyle, belki bir tek Messi 10'dur! Ben Leo gibi bir şey görmedim. Allah'ın bir mucizesi… O bir şey yapınca hoşuma gidiyor. Kıskançlık değil ama, o bacak arası atınca mutlu oluyorum mesela." sözlerini kullandı.

HERKESE GÖSTERECEĞİM

Katalan ekibine transfer olmasında Luis Enrique'nin büyük emeği olduğunu belirten milli yıldız, "Luis Enrique'nin beni Barcelona'ya isteme sebebi az top kaybetmem, kazanma hırsım ve mücadelem… Beni bu yüzden istediğini söyledi. Onun beni neden istediğini inşallah sahada herkese göstereceğim." dedi.

TEK UKDE ŞAMPİYONLAR LİGİ

2014'de Atletico Madrid'le Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya çok yaklaştığını hatırlatan Arda, "Hayatımdaki tek ukde Şampiyonlar Ligi. Onu da inşallah burada kapatacağız. Atletico Madrid'de bunu yaşamama 1 dakika 20 saniye vardı. Unutmuyorum. Aslında ben dönüş treninde anlamıştım finalde oynayamayacağımı. Simeone yanıma gelip "Oynayabilirsin, merak etme" demişti. O kadar çok denedim ki oynamayı. Son saniyelere kadar… İğneler, tedaviler ama olmadı." şeklinde konuştu.

Arda Turan, ayrıca, Galatasaraylı Emre Çolak'a potansiyeline ulaşamadığı için çok kızdığını da sözlerine ekledi. (Goal)