İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Başkanı Florentino Perez, 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Neymar'ı transfer etmeyi hâlâ çok istiyor. Bu iddia, Brezilyalı futbolcunun eski menajeri Wagner Ribeiro'ya ait.

İspanyol ekibi, 2013 yılında Neymar'ı transfer etmek için Barcelona ile amansız bir yarışa girmiş fakat kazanan taraf Katalan devi olmuştu. O dönem kalbinin sesini dinlediğini ifade eden ve büyük bir Lionel Messi hayranı olan Neymar, 2017'de Barcelona'dan ayrılarak Ligue 1 ekibi PSG'nin yolunu tuttu fakat Fransa Birinci Ligi şampiyonluğunda aradığını bulamayan 28 yaşındaki futbolcu Camp Nou'ya dönmek istiyor.

Real Madrid, Barcelona ve Neymar'ın kavuşmasının önünde bir engel olabilir mi?

ESPN'e açıklamalarda bulunan Ribeiro şu ifadeleri kullandı; "O dönem Neymar'ın Real Madrid'e gitmesi için çok uğraştım. Kulübün üç yöneticisi Sao Paulo'ya geldi ve 15 gün boyunca Neymar'ın babasıyla birlikte benim ofisimdelerdi. Ama Neymar, Barcelona'da oynamak istedi. Florentino, Neymar'ı almanın hayaliyle yaşıyor. Geçen yıl mayıs ayında ofisine uğradım ve bana Neymar'ı transfer etmenin rüyası olduğunu söyledi." 

Arjantinli yıldız Messi ve Luis Suarez'le birlikte MSN olarak anılan ve tarihin en iyi hücum üçlülerinden biri olarak gösterilen hattı oluşturan Neymar, Barcelona formasıyla 186 maçta 105 gollük performans sergiledi.

Kaynak: Goal.com