Şampiyonlar Ligi'ni 3 kez üst üste kazanarak son yıllarda Avrupa futboluna damga vuran Real Madrid, transferde atağa hazırlanıyor. En önemli oyuncusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'yu 117 milyon euro'ya Juventus'a satan eflatun-beyazlılarda Başkan Florentino Perez, açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar Odriozola (22), Vinicius Junior (18) ve Andriy Lunin (19) gibi genç oyuncuları kadrolarına kattığını söyleyen Perez, önemli isimlerin  edileceğini söyledi.

Belçikalı yıldızlardan hücum oyuncusu Eden Hazard ve kaleci Thibaut Courtois isimleri sorulmasına rağmen isim vermeyen Perez, "Kulübü güçlendirmek zorundayız. Bu kadro büyük isimlerle güçlenecek" ifadelerini kullandı.

Kulüp tarihinin mali açıdan en kârlı dönemini yaşadıklarını kaydeden Perez, "Eşi benzeri olmayan şampiyonluklar kazandık. Finansal güce sahibiz ve milyonlarca taraftarın desteğine sahibiz. Kazanmaya devam edeceğiz ve kimse bundan şüphe etmesin" dedi.

HAZARD İSPANYA'DA
'nun ayrılmasından sonra Real Madrid'e gideceği konuşulan Eden Hazard tatil için 'ya gitti. 27 yaşındaki Belçikalı futbolcunun, tatilde Madrid yöneticileri ile görüşüp transfer olması bekleniyor.

Kaynak : Fotomaç