Zinedine Zidane’ın sürpriz bir şekilde görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Real Madrid’de ilk aday Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino’ydu.

LEVY FAKTÖRÜ REAL MADRİD'İ VAZGEÇİRDİ !

Ancak “Brave New World: Inside Pochettino’s Spurs” kitabını yazarı Guillem Balague, Sky Sports’a yaptığı açıklamada Real Madrid’in, Arjantinli teknik adamdan vazgeçtiğini duyurdu:

Real Madrid, Pochettino’nun potansiyelinden çok umutluydu ancak Tottenham Başkanı Daniel Levy ile belki de bir ay sürecek ve garantisi olmayan bir pazarlık sürecini düşünerek transferden vazgeçtiler. Florentino onu uzun zamandır tanıyor, sıkı bir pazarlıkçıdır. Real Madrid’in işi iyice zorlaştı çünkü Pochettino’ya alternatif otomatik bir isim bulunmuyordu.”

POCHETTİNO NE DEMİŞTİ

Pochettino da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “Eğer Real Madrid sizi ararsa, dinlemek mecburiyetindesiniz. Ancak Real Madrid'i çalıştırıp çalıştırmamak şu anda sadece benim verebileceğim bir karar değil. Geçen hafta Tottenham Hotspur ile yeni bir sözleşme imzaladım. Bir sürü dedikodu çıkıyor, çok fazla şey söyleniyor ama Real Madrid'den bana gelen bir haber yok."




Kaynak:Ajansspor