Serie A ekiplerinden Juventus, Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu yüklü maaşı nedeniyle göndermek istiyor.

Ballon d'Or'un organizatörü France Football geçtiğimiz günlerde Ronaldo'nun Ligue 1 takımı PSG'ye gitmek istediğini fakat koronavirüs salgını döneminin buna engel olduğunu öne sürmüştü.

Ancak bu ilişkiyi bitirmek isteyen tek taraf Portekizli yıldız değil.

İspanyol gazeteci Guillem BalagueBBC 5 Live Sport'ta konuk olduğu yayında İtalyan devinin, yüklü maaşı nedeniyle Portekizli süper yıldızı elden çıkarmak istediğini ifade etti ve şu ifadeleri kullandı;

"Ronaldo'nun adının PSG'yle anılması, Fransız ekibi bu transferi gerçekleştirebileceğini düşünüyor diye değil, Jorge Mendes'in oyuncusu için yeni bir takım bulunması direktifini vermesinden kaynaklı. Bunu son 6 ayda gördük. Real Madrid'le anıldı, Real Madrid 'Hayır, kesinlikle olmaz!' dedi. MLS bahsi geçti. Çünkü Juventus, Ronaldo'nun maaş yükünden kurtulmak istiyor. Ronaldo her yere önerildi, Barcelona dahil. Ama Ronaldo'dan bu kadar kolay bir şekilde kurtulabileceklerini sanmam. Kim o maaşı ödeyebilir ki?" 

Öte yandan 35 yaşındaki futbolcunun Juventus'tan yıllık 30 milyon euro kazandığı düşünülüyor.

Kaynak: Goal.com