Paris Saint-Germain oyuncusu Marco Verratti, Covid-19 salgını sebebi ile evinde ailesiyle zaman geçirirken futbol hayatını özlediğini belirtti.

Le Parisien'e konuşan Verratti, her şeyin yolunda olduğunu ve bu süreçte ailesi ile vakit geçirme imkanına sahip olduğu için kendisini iyi hissettiğini söylerek şunları söyledi;

"Daha önce yapmadığım şeyleri yapıyorum. Her gün çalışıyorum. Hatta daha öncesinden bile fazla çalışıyor olabilirim! Önceden maçlar yüzünden çok fazla antrenman yapma şansımız olmuyordu. Takım arkadaşları olarak birbirimizle sürekli konuşuyoruz, iletişime geçiyoruz. Neredeyse her gün beraberdik, şimdi onları çok özlüyorum. Stadyumumuzda, taraftarlarımızın önünde maça çıkmamızdan bu yana sanki bir yıl geçmiş gibi hissediyorum. Bir gol atmanın ya da bir maçı kazanmanın verdiği hissi çok özledim. Dışardan ciddi gibi durmayabilir ama hastalık sizi etkilediği zaman her şey çok ciddileşir. Çok dikkatli olmalı ve ailenizi düşünmelisiniz. Eğer dışarı çıkarsanız ailenizi de tehlikeye atarsınız." 

Kaynak : Goal.com