Angers 3 - 0 Monaco Fransa 1. Lig'inde 23. haftaya PSG'nin 21 puan arkasında 2. sırada giren Monaco, Angers deplasmanında hep 3 puan hem de ikinciliği kaybetti. Ev sahibi Angers, 19 ve 44. dakikada Cheikh N'Doye'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da üstün olan Angers, 55. dakikada Yattara'nın golüyle farkı 3'e çıkarttı. Maçta başka gol olmadı ve Angers, Monaco karşısında 3 golle 3 puana uzanarak, 40 puanla 2. sıraya yükseldi.

Gazelec Ajaccio 0 - 4 Montpellier Fransa 1. Lig'de 23. haftaya 18. sırada giren Montpellier, 14. sıradaki rakibi Gazelec Ajaccio'yu 4-0 mağlup etti. Maça iyi başlayan konuk ekip Montpellier, 14. dakikada Trabzonspor'un eski oyuncusu Mustapha Yatabare ile öne geçti. Hakem Bartolomeu Varela Montpellier lehine penaltı kararı verdi. 41. dakikada topun başına geçen Jonas Martin skoru 2-0 yaptı. İlk yarı Montpellier'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da Montpellier golleri gelmeye devam etti. 52. dakikada Camara'nın asistini gole çeviren Dryan Dabo, 5 dakika sonra bir kez daha sahneye çıktı ve bir anda skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Montpellier, Ajacccio deplasmanında hayat veren bir 3 puan aldı. Montpellier aldığı 3 puanla 17. sıraya çıktı. Bastia 1 - 0 Lyon Kötü bir sezon geçiren Fransız futbolunun dev kulüplerinden Lyon ise Bastia deplasmanında kaybetti. İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Bastia maçı kazandı. 69. dakikada Brandao attığı golle takımına 3 puanı getiren adam oldu. Bastia aldığı 3 puanla 28 puana çıktı ve 12. sıraya yerleşti. Fransa'da günün diğer maçları;Lorient 2 - 0 Reims Toulouse 1 - 2 Guingamp Troyes 0 - 1 Nantes