Ligue 1'in 22. haftasında lider PSG, Montpellier'i ağırladı.

Ev sahibi ekip PSG'nin 5-0 kazandığı mücadelenin 68. dakikasında yerini Mauro Icardi'ye bırakan Mbappe, bu karardan hiç hoşnut olmadığını sergilediği davranışlar ile belli etmişti.

Fransız ekibi PSG'nin teknik adamı Thomas Tuchel, sinirlinen oyuncusu Kylian Mbappe ile konuşmaya çalıştıysa da genç yıldız sakinleşmeden yedek kulübesindeki yerini aldı.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Tuchel "Birinin kimin oyundan çıkacağına ve kimin oyuna gireceğine karar vermesi gerekiyor, işte bu kişi benim. Mbappe akıllı bir oyuncu, ne yaptığını gayet iyi biliyor. Kimse oyundan çıkmak istemez. Oluşan görüntü hiç hoş değildi ama bu durumun gerçekleştiği tek takım değiliz. Kızgın değilim fakat üzgünüm. Çünkü böyle bir şeye gerek yoktu. Onu neden oyundan çıkardığımı anlatmaya çalıştım ama sakinleşmemekte ısrar etti. Burada tenis değil, futbol oynuyoruz ve herkese saygılı olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Thomas Tuchel, Fransız yıldızın ceza alıp almayacağına dair sorulan soruya ise "Bilmiyorum. Düşünmem ve uyumam gerek. Kararımı daha sonra vereceğim. Antrenmanımız var. Takımla ve ekibimle birlikte maç hakkında konuşacağız. Kylian'a bireysel olarak da kararımı iletebilirim, bu toplantıda da" yanıtını verdi

55 puanla Ligue 1'in zirvesinde yer alan PSG, bir maçı eksik olan en yakın takipçisi Marsilya'nın 13 puan önünde bulunuyor.

Kaynak: Goal.com