Geçtiğimiz yıl şampiyonluğun kıyısından dönen Medipol Başakşehir'in sezon başı hazırlık kampında yer almayan golcü oyuncu Emmanuel Adebayor'la ilgili gerçek ortaya çıktı. Togolu yıldız mikrobik bir rahatsızlık geçirdi. Tedavisi devam eden dev forvetin Başakşehir'in ligdeki ilk 4-5 maçında oynaması çok zor görünüyor.

Yaşadığı mikrobik hastalık nedeniyle takımının sezon başı hazırlık kamplarına katılamayan tecrübeli forvet hakkında resmi bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

SEZON BAŞINA YETİŞEMEYECEK

Basında yer alan habere göre; Başarılı forvetin mikrobik bir rahatsızlığının olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Bu nedenle de 34 yaşındaki oyuncunun sezon başına yetişemeyeceği öne sürüldü.

Avusturya'da yapılan ilk etap kampına gelmesi beklenen ancak tedavisi nedeniyle yetişmeyen Adebayor, İstanbul'da takıma katıldı.

MEVLÜT'E GELEN TEKLİFLERE RET

Togolu yıldızın hazır duruma gelmesi en az 6-7 haftayı bulması bekleniyor. Yani bu da 34 yaşındaki futbolcunun Başakşehir'in sezon başında oynayacağı ilk 4-5 maçı kaçırması anlamına geliyor.

Atabey'in kiralanmasıyla forvet pozisyonunda bulunan isimler Mevlüt Erdinç ve Riad Bajic.

Turuncu- Lacivertliler bu nedenle Çaykur Rizespor başta olmak üzere birçok Anadolu takımının kiralamak istediği Mevlüt Erdinç'e gösterilen transfer ilgisininq hepsini tek tek geri çevirdi.

Kaynak - Fanatik