Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in Asbaşkanı Mesut Altan, son günlerde gündemin bir numaralı maddesi haline gelen İrfan Can Kahveci hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın milli futbolcu için yaptığı teklifi açıklayan Altan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un İrfan Can ile ilgili açıklaması ve oyuncuya yurtdışından yapılan tekliflerle ilgili de konuştu.

TV100'e konuşan Turuncu Lacivertli asbaşkan Mesut Altan şu ifadeleri kullandı;

"Galatasaray'ın resmi bir teklifi var, bizim istediğimiz para belli, onların verdiği para belli şu anda taraflar bekliyor, bekleme sürecindeyiz."

Altan, Sarı Kırmızılı kulübün yaptığı belirtilen, "Sonraki satıştan yüzde 50 pay" teklifini ise kesinlikle kabul etmeyeceklerini söyleyip, "Transferde sonraki satıştan pay gibi bir madde yapmayız biz, öyle bir fantezimiz yok" ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un İrfan Can hakkında sarf ettiği, 'Eğer satıyorlarsa biz de teklif yapabiliriz' sözleri ile ilgili ise Başakşehir asbaşkanı Mesut Altan, "Parayı kim verirse İrfan Can oraya gidecektir. Biz Fenerbahçe'ye vermeyiz, Galatasaray'a vermeyiz diye bir düşüncede değiliz. Durumumuz böyle, bekliyoruz acelemiz yok" şeklinde konuştu.

Yurtdışı teklifleri ile ilgili de konuşan Mesut Altan şu açıklamada bulundu;

"Yurtdışından da isteyen kulüpler var. Onlara sezon sonu demiştik ama devre arasında satıyorsanız diye devreye girmek istediler"

Öte yandan bu transfer için eski Başakşehir forması giyen deneyimli futbolcu Arda Turan ile teknik direktör Fatih Terim'in, Turuncu Lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ ile özel bir görüşme yapacağı da çıkan haberler arasında.

Gümüşdağ ile geçmişe dayalı ilişkileri bulunan iki ismin, İrfan Can Kahveci transferinde rol oynamak istediği belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç