Sezon başında Fenerbahçe'den Deniz Türüç'ü kiralık olarak renklerine bağlayan Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir'den flaş bir hamle daha geldi. Takımdaki eksik bölgeleri belirleyen Sarı Lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut, mevcut oyuncularla ilgili kararını vermeye başladı.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile anlaşma noktasına gelen Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Luiz Gustavo'ya Avrupa kulüplerinin ilgisi sürüyor.

Kadroda bazı değişiklikler yaşayacak olan Sarı Lacivertli ekipte, takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı. Yeni takviyelerle şampiyonluk yolunda takımı güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, gelecek planları arasında yer almayan isimlere gelecek teklifler değerlendirmeye alacak.

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan isimlerin başında Faslı futbolcu Nabil Dirar geliyor.

Bir süredir kadroda kendine yer bulamayan tecrübeli futbolcu hakkında Fas basınından flaş bir iddia gündeme geldi.

Lions de Atlas'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulamayan Dirar'a kulüp yönetimi, istediği kulübe gitme izni verdi.

Sarı Lacivertli kulübün bonservis istemediği 34 yaşındaki Faslı, kendisine kulüp aramaya başladı. Haberin detayında, Dirar'a Türkiye'den Başakşehir'in bir teklifinin olduğu ve bunun dışında Katar ve Suudi Arabistan kulüplerinde de bazı tekliflerin geldiği ifade edildi.

Nabil Dirar'ın son kararını ocak ayı sonuna kadar vereceği ve Fenerbahçe'den ayrılacağına vurgu yapıldı.

Öte yandan Sarı Lacivertli takımın 2017 yazında Monaco'dan 3.5 milyon euro bonservisle transfer ettiği Nabil Dirar, Fenerbahçe forması ile 89 maça çıkarken, 8 gol 12 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç