Transferin hareketli kulüplerinden Ankaragücü'nde imzalar peş peşe gelecek. Geçen sezon İtalya Serie A'da H.Verona'da oynayan Alessio Cerci ve Thomas Heurtaux'yla imza aşamasına gelen sarı-lacivertlilerde Başkan Mehmet Yiğiner, transfer müjdesi verdi. Yiğiner, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve kadroyu güçlendirmek istediklerini belirtti.

EKSİK NOKTA KALMAZ
Şu ana kadar 11 transferin altına imza atan Başkent ekibinde, eksikleri tamamlamak istediklerini vurgulayan Başkan Yiğiner, "Yeni transferleri takıma kazandırabilirsek bana göre eksik nokta kalmaz. Lig uzun bir maraton. Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Sezon içinde cezalar ve sakatlıklar olabilir. 3-4 transfer daha yapıp kadroyu güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

ALANYA'DA PUAN ZAMANI GELDİ
Başkan Mehmet Yiğiner, yarın deplasmanda oynayacakları Alanya maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Yiğiner, "Alanya maçıyla puanlar almanın zamanı geldi. Bana göre geçen zaman lehimize işliyor. Birçok futbolcumuz kamplara katılamadı. İlerleyen zamanda bu açıklar kapanacaktır" diye konuştu.