Belki de sezonun en heyecanlı, en kaliteli ve en sürükleyici maçı dün gece Oracle Arena'da oynandı. Golden State Warriors'un Oklahoma City Thunder'ı mağlup ettiği karşılaşmada izleyiciler mest oldu.

Curry, Thompson, Green ve arkadaşlarının Durant, Westbrook, Enes ve arkadaşlarına karşı mücadele ettiği karşılaşmada galip taraf lig lideri Golden State Warriors oldu. 50 maçında 46. galibiyetini alan Warriors, 1966-1967 sezonunda Philadelphia 76ers'in elinde tuttuğu 50 maç sonunda lige en iyi başlangıç rekoruna da ortak oldu. Geçtiğimiz hafta San Antonio Spurs ve Cleveland Cavaliers'ı totalde 64 sayı farkla mağlup eden Warriors'u Enesli Thunder da durduramadı. Öte yandan bu gece oynanancak olan Super Bowl'un da San Francisco'da olacak olması sebebi ile birçok ünlü isim de maçı takip edenler arasındaydı. Warriors'ta en skorere isim 26 sayı ile Stephen Curry oldu.

 Curry, bu sefer sadece 1 üçlük atabilse de istatistik hanesine 10 asist 6 ribaund ve 3 de top çalma ekleyerek double-double yaptı. Klay Thompson da 18 sayı atıp Curry gibi sadece 1 üçlük isabeti buldu. Fakat Thompson'ın bu isabeti maçın son dakikasında çok kritik bir anda geldi. Oklahoma City Thunder'da ise sürücü koltuğunda Kevin Durant vardı. 12/25 saha içi ve 13/13 serbest atış yüzdesi ile tam 40 sayıatan Durant 14 de ribaund aldı. Russell Westbrook da 27 sayı 12 asistle parlarken, Enes Kanter yedek başladığı mücadelede 20 dakikada 14 sayı 15 ribaund ile double-double yaptı. 7/10 isabet yüzdesi bulan Enes, efektif bir maç çıkardı.

Maçla ilgili görüşlerini paylaşan Stephen Curry, Bu maç tam playoff havasındaydı. Ortam, atmosfer seyirciler ve mücadele.. Her şey çok güzeldi dedi