Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları ve kadro yapılandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Milli futbolcu Arda Turan'ın geçtiğimiz gün Spor Spikeri Sabri Ugan'ın "Galatasaray planlarının neresinde?" sorusuna verdiği  "Fatih Hoca ne derse o olur" yanıtın ardından Turan'ın Sarı Kırmızılı takıma dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Sezon sonunda çok istediği Galatasaray'a transferinde son dakika pürüzleri yaşanması halinde Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Arda Turan'ı satın aldığı Hollanda 2. Ligi takımı Fortuna Sittard takımına transfer etmek için kolları sıvayacak.

Bu sezon Başakşehir forması ile toplam 12 maçta forma giyen Arda Turan'ın gol yada asisti bulunmuyor.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 650 bin Euro.

ARDA TURAN KİMDİR?

Futbol kariyerine Bayrampaşa Altıntepsi Spor ve Galatasaray alt yapısında başlayan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray A takımına kadar yükseldi. Daha sonra Manisaspor'a kiralanan Arda Turan, kiralıktan geri döndükten sonra Sarı Kırmızılı takımda La Liga ekibi Atletico Madrid'e 13 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. 2015 yılında Atletico Madrid'den İspanyol devi Barcelona'ya 34 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Turan, 2018 yılında Başakşehir'e kiralık olarak gönderildi.

Medipol Başakşehir'le yollarını ayıran Arda Turan'ın bonservisi Barcelona'da bulunuyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL