Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş şampiyonluk için emin adımlarla yoluna devam ederken en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 4, 3. sırada bulunan Galatasaray ile puan farkını ise 8'e yükseltti.

Ligde lider 70 puanla lider konumda bulunan Siyah Beyazlı ekip yeni sezon transfer çalışmalarına da şimdiden başlamış durumda.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Beşiktaş, Premier Lig ekibi Leicester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki futbolcu Rachid Ghezzal ile yoluna devam etmek istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ında takımda kalmasını istediği Ghezzal'ın Siyah Beyazlı formayı yeni sezonda da giyeceği öğrenildi. Yıldız futbolcu Rachid Ghezzal'ın önceliğinin Beşiktaş forması ile kariyerini sürdürmek istediği öğrenildi.

Ayrıca Levent Ümit Erol basında yer alan Ozan Tufan ve bir miktar para karşılığı Rachid Ghezzal'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, Premier Lig ekibi Leicester City'nin de önceliğinin Beşiktaş olduğu gelen bilgiler arasında. 

Bu sezon toplamda 24 maçta forma giyen deneyimli futbolcu 1 gol 13 asistlik performans sergilerken 2020/21 sezonu asist krallığında ilk sırada yer alıyor.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öte yandan Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında sarı kart gören Cezayir asıllı Fransız futbolcu Rachid Ghezzal, Kasımpaşa ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL