Ezeli rakibi Fenerbahçe'den Gökhan Gönül'ü kadrosuna katarak flaş bir hamle yapan Kara Kartal ardından Barcelona'lı yıldız Adriano ile anlaşma sağlamış ve savunmasını takviye etmişti.

Rodolfo'nun uzun süren sakatlığı ve resmi maçlar henüz başlamadan Alexis'in vedası stoper bölgesinde bir boşluğa yol açmış , antranman maçlarında dahi bu bölgede denenecek bir oyuncu kalmamıştı. Arayışlarını bu noktada stoper bölgesine yoğunlaştıran Beşiktaş o ismi Belçika Ligi'nde buldu!

Menajeri Ahmet Bulut!

Siyah Beyazlı camiaya Gökhan Gönül'ü kazandıran Ahmet Bulut bu transfer içinde yönetimin ara bulucuğunu yapıyor. 1989 doğumlu başarılı stoper Serigne Modou Kara Mbodj aynı zamanda Senegal milli takımının da formasını giyiyor. Profesyonel futbol hayatına Tromsö ile adım atan Kara , Belçika'nın Genk takımına transfer olmuş buradan da halen formasını giydiği RSC Anderlecht takımına gelerek kariyerini sürdürmüştü.

2019 yılına kadar sözleşmesi var!

Senegalli milli oyuncunun Belçika ekibiyle halen 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 4,5Milyon euro seviyesinde olan futbolcu için Ahmet Bulut Beşiktaş kulübünü temsilen pazarlıklarını sürdürüyor. Fiyatta indirim isteyen Beşiktaş , istediği rakama ulaşırsa Kara'yı İstanbul'a getirerek resmi sözleşmeye imza attıracak.