Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın'ın oturması ile birlikte siyah beyazlı ekibin yeni İletişim Müdürü de belli oldu.

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta teknik adam Abdullah Avcı ile yolların ayrılaması ile birlikte siyah beyazlı camianın sevilen ismi Sergen Yalçın teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Siyah Beyazlı ekipte Sergen Yalçın'ın göreve gelmesi ile birlikte Beşiktaş U19 takımının teknik adamı Ozan Köprülü yardımcı antrenör olarak göreve başladı.

Beşiktaş'ın yeni İletişim Müdürü de belli oldu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre Beşiktaş'ın yeni İletişim Müdürü Bülent Ülgen olacak.

BÜLENT ÜLGEN KİMDİR?

1976 yılında İstanbul’da doğdu. Mesleğe ilk adımı 17 yaşında Kanal D’de attı. 21 yıllık televizyonculuk kariyerinde; Kanal 6, HBB, Show TV, Star TV, TGRT, Cine5 ve D-Smart gibi yayın kuruluşlarında çalıştı. FOX TV ve Kanaltürk TV’de spor direktörlüğü yapan Ülgen, bir yıl da Kanaltürk TV program müdürlüğü yaptı. İki sezon boyunca Sergen Yalçın ve Bilgin Gökberk ile ‘Top Bizde’ programını yapan Bülent Ülgen, La Liga ve Premier League maçlarında uzun yıllar spikerlik yaptı. TRTSpor’da Dünya Kupası boyunca ‘Kupa Anatomi’ isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Bülent Ülgen, iyi derecede İngilizce bilmektedir. 9 yıllık evli olan Ülgen’in Elif Buse isimli bir kız çocuğu vardır.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL