Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de geçtiğimiz ay sonunda tecrübeli teknik direktör Okan Buruk ile yollar ayrılmıştı. Turuncu Lacivertli ekip Buruk ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Aykut Kocaman'ı getirmişti.

Bu gelişmelerin ardından Okan Buruk'un yeni adresine belli oluyor.

Medipol Başakşehir'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan 47 yaşındaki çalıştırıcının adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Turuncu Lacivertli takım ile toplamda 76 maçta takımın başında yer alan Okan Buruk bu maçlarda 35 galibiyet 18 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Kendisine gelen teklifleri reddeden Başakşehir'in eski teknik adamı Okan Buruk, önümüzdeki sezonda Avrupa'da boy gösterebileceği öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın da sahibi olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard'ın Buruk isminde ısrarcı olduğu ve yeni sezonda Hollanda takımını çalıştırabileceği de gelen haberler arasında.

OKAN BURUK KİMDİR?

Türkiye Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak kariyerine başlayan 47 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor ve Rizespor gibi takımlarda teknik direktörlük görevini üstlendi. Okan Buruk, Akhisarspor ile 2018 yılında Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüş ve Başakşehir ile de geçtiğimiz sezon Süper Lig kupasını kazanmıştı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL