PTT 1. Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesinde lider Karabükspor'un 7 puan gerisinde kalan ve şuan 29 puan ile 10. sırada olan İzmir temsilcisi , teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Yanal İle Görüşüldü İddiası 

Yerli teknik adam arayaşılarını sürdüren Göztepe heyetinin Ersun Yanal ile görüştüğü iddia edilmiş , ancak kurucumuz Levent Ümit Erol bu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı. Yurt içinde kendisine aralarında süper lig ekipleri de bulunan çeşitli takımlardan teklifler gelen Yanal , şu an için kulüp çalıştırmayı düşünmüyor. Farklı hedefleri bulunan Yanal , Göztepe heyeti ile bir görüşme yapmadı.

Yalçın ve Özen İle Temaslar Var

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi süper ligde şampiyonluk yaşamış takımlarla çalışan ve son olarak Kasımpaşaspor'da teknik direktörlük yapan Önder Özen ile görüşmeler devam ediyor. Önder Özen 2015 yılında Kasımpaşa ile sözleşme imzalamış ve yardımcılığını eski Fenerbahçe'li futbolcu Mehmet Aurelio yapmıştı. Aralıklı olarak Ntvspor ve çeşitli ekranlarda futbol yorumculuğu yapan Özen , şartları düşünme aşamasında. Göztepe'de bir diğer aday ise Sergen Yalçın.

4 Büyüklerde Forma Giyen İlk İsim

Türkiye'de dört büyüklerin formalarını giymiş iki futbolcudan ilki olan Sergen Yalçın , 2013-2014 sezonunda 11. hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi alarak lige iyi bir başlangıç yapamayan Gaziantepspor, Bülent Uygun'la yollarının ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı getirmişti. 21 Aralık 2014 tarihinde Roberto Carlos'un Sivasspor'dan ayrılması ile takımda ismi geçmeye başlayan Sergen Yalçın, Sivasspor ile anlaşmaya vardı. 23 Aralık 2014 tarihinde Sivasspor ile ilk antrenmanına çıktı. 25 Ekim 2015 tarihinde Sivasspor ile son antremanına çıkmıştı. 

Sergen Yalçın ve Önder Özen ile temaslarını sürdüren Göztepe yönetimi , teknik direktör konusunu bir an önce çözüp süper lig mücadalesine odaklanmak istiyor.

Baran BAYDAR / ÖZEL HABER